Webinar

Telefonsalg ARGHHH

Bliver du skræmt blot ved tanken om at ringe til en virksomhed, der aldrig har hørt om dig før? Så hjælper det dig at blive klædt ordentlig på af en person, som, igennem smittende energi og personlig involvering, gør selv den mindst sælgende type til en jordnær og relationsskabende sælger.

Telefonsalg knald eller fald

Bliv den telefonsælger du selv ville holde af, ringede til dig!

Bliver du skræmt blot ved tanken om at ringe til en virksomhed, der aldrig har hørt om dig før? Så hjælper det dig at blive klædt ordentlig på af en person, som, igennem smittende energi og personlig involvering, gør selv den mindst sælgende type til en jordnær og relationsskabende sælger.

Før du griber knoglen og ringer til den første og bedste, skal du ændre dit mindset. Via strategiske metoder og mere end 20 års salgserfaring, rykker PER TOPP dig – markant men solidarisk – mod en nærværende tilgang til telefonsalg. PER TOPP har altid overraskelser i ærmet, samtidig med at han skaber et trygt rum, inspirerer og provokerer. Det hele er kærligt ment og med stor værdi for dig, der har en målsætning om at øge omsætningen via telefonsalg.     

Igennem interaktive øvelser lærer du at udfolde dine guldkorn via telefonen, inden kunden mister interesse og lægger på. Du lærer at skabe troværdighed og dialog sprængfyldt med kvalitet, tydelighed og ærlighed. Du lærer at starte dialoger, som lægger grobund for salg, en langvarig relation og godt samarbejde.

 

 

Hvad koster workshoppen af 3 timers varighed, tænker du nok?
PER TOPP lægger svesken på disken og siger EARLY BIRD på  995,- ex. moms pr. deltager. (max 12 deltagere) Pris efter 01.2.2024: 1595,- 

Dato:         12/2-2024 
Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Adresse:  Business Park Nord Østre Alle 6 - 9530 Støvring

Du kan annullere din tilmelding op til 2 dage inden arrangement og få fuldt beløb retur - derefter 50 % refusion.

Ved arrangøraflysning refunderes det fulde beløb.

 

Tilmeld dig lige her

Kom med på en kigger

HVILKET UDBYTTE GVER DET DIG SOM DELTAGER?

Se her den direkte respons, som deltagere på PER TOPPs workshop/webinar fik med sig. Bliv selv en begejstret deltager.

Måske er du den næste, der lærer at forstå din virksomhed, og hvordan du sælger den. Måske er du den næste, der bliver udsat for en personlig salgstræner, som rammer hovedet på sømmet med din forretning.

Det kunne jo være, at du har brug salgsrådgivning, der presser dig hårdt men kærligt, og derved rykker dit salg i en positiv retning.

De siger de andre.

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på en Workshop om Salg & Kunderelationer i maj 2020, som Per Topp stod i spidsen for.

Han fik på fineste vis guidet os igennem salgsværktøjer, der bruges i det proaktive arbejde med salg og opbygning af relationer til kunder.

Grundet Covid19 blev workshoppen ændret og afholdt som webinar, hvilket han formåede at løse glimrende, og forløbet var en blanding af teori, praktiske eksempler, opgaver og brugerinvolvering, som gjorde det varieret og lærerigt.

Han har styr på de faglige salgsredskaber og var dygtig til at formidle stoffet i øjenhøjde og give sparring på vores forskellige situationer og forretningsudfordringer. Med sit høje engagement fik han skabt involvering bag computerskærmen og jeg giver Per Topp mine varmeste anbefalinger

Michelle Kynde SWEETKYND

Super energisk og god til at lære fra sig!

Jeg har deltaget i et salgskursus hvor Per var underviser. Første del online, sidste del fysisk.

Per er energisk, indlevende og sætter sig ind i den enkeltes situation. Både online og fysisk er Per god til at få deltagerne med gennem sit nærvær, sine spørgsmål og forskelligartede opgaver.

Jeg fik meget med fra kurset, der har et dejligt praksisnært afsæt. Alt kan bruges direkte og allerede under kurset blev der trænet i form af opgaver fra gang til gang, med løbende feedback undervejs - så fedt!

Per har min varmeste anbefalinger som underviser i salg!

Lissen Højrup Munch - Cooperator

Per skaber supergod energi og et godt rum for læring – både virtuelt og i det fysiske møde.

Per inspirerer, udfordrer og motiverer og skaber stort engagement blandt deltagerne. Det har været et meget inspirerende og vedkommende forløb med undervisning, øvelser og tid til refleksion mellem de enkelte webinarer.

Forløbet har helt igennem være givende og jeg har fået meget med mig til at arbejde videre med i min egen salgsproces.

Stine Vinter Kiilerich - Public Capacity

Jeg hader salg!

Eller det gjorde jeg i hvert fald indtil jeg mødte Per Topp.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han kan skrue den hardcore salgbisse på, hvis han vil. På onlinekurset formåede han at få sådan én som mig til at indse, at salg kan tænkes på mange måder. Jeg tror, at kombinationen af nordjysk ydmyghed, selvironi, humor og direkte ærlighed er en god kombinationen af egenskaber til at nå ud gennem skærmen, og få mig til at yde det bedste.

Jeg har fuldstændig ændret mit mindset omkring salg. Redskaberne ligger latent i baghovedet og dukker op i alle mulige sammenhænge. Måske er jeg ikke kommet til at elske salg, men jeg nyder overvejelserne omkring hvad der er det helt unikke, jeg kan tilbyde, hvordan jeg dækker og afdækker kundernes behov, og at det slet ikke er farligt at kontakte mulige kunder og fortælle dem, hvad jeg kan.

Henriette Bisgaard - Styrkeriget

Per Topp er en rigtig dygtig formidler og forstår at gå lige til sagen. Ingen udenomssnak.

Har man en udfordring, så går han også til den på en hudløs ærlig, men konstruktiv måde.

Jeg har været rigtig glad for at være på Pers Webinar, og jeg gør det også gerne en anden gang for at lære endnu mere.

Michelle Kathrine Jensen - Work Capacity