Mentorforløb

Styrk dit salg.

PER TOPP arbejder som personlig træner og mentor for en række virksomheder og enkeltpersoner, som ønsker at styrke den personlige tilgang til det at sælge.

Har du mistet overblikket?

Er det svært at få lavet dine salgsopgaver, at få sat struktur på dialog med kunder og opfølgning? Mangler du overblik og motivation, og synes du, der er svært at fokusere på det væsentlige?

Så hjælper det at være i professionel kontakt med en fortrolig person, der sparker dig – venligt men bestemt, de rette steder, og som er ærlig og ligefrem, når du ikke selv kan.

Få styr på din salgsstrategi, din rolle som salgsansvarlig og kontakten til dine kunder. Bliv skarpere og tydeligere overfor dine kunder. Arbejd med personlig vejledning af din salgsindsats. Book en personlig mentor.

Via indsigt i, hvordan du tackler dit arbejde som sælger, flytter PER TOPP dig venligt men bestemt frem mod en hel ny tilgang til begreber som salg, kunder, markedsføring og personlig indsats. Men din succes opnås ikke via skulderklap og søde ord. Der skal mere til. Og især er din egen tilgang og drift absolut nødvendig. Til gengæld bliver du motiveret til at gøre tingene lidt bedre – hver gang.

DERFOR PER TOPP

PER TOPP hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at booste deres salg og dermed opnå mersalg og overskud. Og han hjælper de enkelte rådgivere og salgsmedarbejdere til at få en lettere og langt mere effektiv og succesfuld tilgang til deres job.

PER TOPP er dedikeret på hver eneste opgave. Han arbejder både med gruppens og den enkeltes dynamik og potentiale – og altid med fokus på virksomhedens problemer og udfordringer på salgsområdet.

PER TOPP arbejder med metoder og forløb, der både skaber tryghed og overrasker. På den måde får modtagerne tid og ro til at få ny inspiration, samt blive nysgerrige ift. positive forandringer i deres daglige arbejde og udfordringer.

HYR DIN PERSONLIGE SALGSMENTOR HER

Forløbet er direkte fokuseret på dig og din udvikling. Du vil løbende få opgaver, der skal løses til det kommende møde.

Vi arbejder med din planlægning, din salgsstrategi, din primære målgruppe, udvikling af produkter og priser. Årshjulet er et af redskaberne til, at du danner overblik og overskud.

Få 6 personlige møder op til 2 timer. Mellem møderne fri mobil og mail besvarelse.

Pris 18.000 plus moms

NYT NYT:

Få mentorpakken online til kun 12.000 plus moms
Samme pakke - dog mødes vi udelukkende digitalt.

 

Forespørgsel

Det siger de andre.

Hvis du er til konstruktiv no-bullshit sparring i verdensklasse, bl.a. indenfor salg, så er det Per du skal have fat i. Han angriber enhver form for formodning, tvivl, udfordring etc. med en hudløs ærlig og åben tilgang, som virkelig får dig til at reflektere og tænke over den måde, du gør tingene på - men på en positiv måde. For efter hver sparring, som jeg har haft med Per, er jeg gået derfra med fornyet energi og en hel masse gå-på-mod, hvilket jeg bare sætter rigtig stor pris på!

Kæmpe anbefaling herfra!

Jakob Sloth Linneberg - Ugly Fruit Productions

PER har tæsket mig igennem hans Salgsmentor forløb og det gik hedt for sig.

Det at have en ekstern coach tilknyttet, som forholder sig unbiased til vores processer og generelle ageren er uhyggeligt effektiv.

PER's tilgang til salg er inspirerende og han formål at sætte sig ind i vores ønsker og mangler. Der er kort fra tanke til handling og jeg var adskillige gange på meget dybt vand, hvilket var en fantastisk nervepirrende og lærerig oplevelse.

Ønsker du sparring og input til jeres salgsprocesser, så ville jeg ikke tøve med at involvere PER. Han er uhyggelig, på den fede måde!

Jeppe Rahbek - RAHBEK MEDIA

Et berigende og inspirerende salgsmentor forløb hos Per Topp er lige afsluttet.

Per er yderst professionel, empatisk og nærværende og det, der gør ham helt unik er hans formidable evne til at tune ind på, hvad lige præcis du (også) har brug for hjælp til. Vi har derfor været rundt om mange aspekter i min virksomhed, og jeg er blevet udfordret på den gode måde. Mit "salgs mindset" er i den grad forandret, og jeg har fået en langt bedre tilgang til salg nu.

Jeg har fået gode, konkrete og brugbare værktøjer ift. salg og rigtig god sparring generelt. Det har været så givende, og langt over forventning, for det er meget mere end salg, jeg er blevet styrket i. Det kan ikke forklares, det skal opleves. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Maja Kramer - Beauty by Kramer

Jeg kom første gang i kontakt med PER TOPP i forbindelse med et iværksætterkursus, hvor han gav rigtig god og relevant sparring.

Jeg valgte at fortsætte denne sparring, efter jeg havde været selvstændig i ca. et års tid, da jeg grundet kraftig vækst havde brug for ekstern sparring. Per har haft en fin fornemmelse for de behov, der har været i forbindelse med en sådan ekspansion.

Han har været en rigtig god sparringspartner og formår, at sætte en på arbejde, så man selv finder de gode løsninger. Han spørger intuitivt ind til de udfordringer, der måtte være – også dem man ikke selv ser. Han er god til at påpege div. svagheder, så muligheden for evt. mistet fodfæste genvindes.

Han ser det hele menneske. Både det menneske, som skal trives i privatlivet, men samtidig også iværksætteren og hvad alt dette indebærer. Han formår at komme all-round om div. problematikker og hjælper således sammen med iværksætteren, at hæve tingene op i meta perspektiv, hvilket gør det er nemmere at komme i mål, med de drømme og ønsker man har som iværksætter.

Jeg kan kun give et sparringsforløb med Per mine bedste anbefalinger, hvorfor jeg selvfølgelig selv fortsat sparrer med Per, netop fordi han ikke kun ser iværksætteren, men det hele menneske.

Thorkil Greve - Bilsyn Vodskov

PER er en af de mest inspirerende salgsrådgivere jeg til dato har mødt.

Hos Zenfoto har vi haft stor gavn af PER. Vi er gået fra at have travlt med få opgaver, til at kunne klare mange opgaver og stadig holde hovedet koldt og fokusere på kerneværdierne i vores virksomhed.

Kan kun anbefale PER til alle der måtte ønske enten at starte virksomhed eller at få styr på den allerede etablerede virksomhed.

Ricky Sam Winther - ZEN Foto

PER TOPP er noget helt særligt.

Det er ikke kun forretning at hjælpe mig og min virksomhed. Det er reel interesse og hjælpsomhed.

Han forstår at stille de rigtige spørgsmål og trykke på alle de rigtige knapper. At blive bedre til at sælge handler for mig også om at blive mere bevidst om hvad jeg sælger og hvad vores virksomhed står for. Og at blive klogere på mine stærke og svage sider.

På den måde kan jeg også sige at jeg både elsker og hader manden.
For det er også en hård rejse at blive mere og mere bevidst om alle sider af sig og sin virksomhed.

Anne Kold - DOTMORE

Per er super god til at fjerne alle forhindringer der måtte være i et salg. Han tænker anderledes og kommer med nye kreative vinkler og synspunkter. Per er super behagelig at arbejde sammen med, og han er god til at fokusere på de opgaver, hvor den største effekt opnås.

Rasmus Kvejborg - StartUp entusiast