BLIV KLAR PÅ

FORBUDT FOR PISTOLSÆLGERE

PER TOPP træner sælgere, rådgivere og salgsafdelinger i disciplinen ’salg’. Han afholder kurser, forløb, foredrag og nu PODCAST.

BLV KLAR NY SALGSVIDEN

mød salgsansvarlige fra forskellige brancher - de er ikke bange for at dele ud af deres erfaringer og betragtninger om "det at sælge"

Forbudt for pistolsælgere #4 - Mike Sthyr - hoteldirektør Pier5

"Jeg arbejder naturligvis med salg - men på min helt egen måde."
Hør mere om hvordan dette afsnit's medvært, også arbejder stringent med KPI'er (key performance indicators) og samtidigt giver medarbejderne ansvar og indsigt i alle dele af hoteldriften.

"Vi arbejder på at skabe verdens bedste lederskab" bliv inspireret her i hvordan Mike har fået balance mellem arbejde og privaten frem, når der arbejdes så meget - har lang transporttid - er nybagt far og står med en stor engageret medarbejderflok.

Hårene rejser sig lige nu - jeg er stolt og ydmyg.
Mike Sthyr er hotelchef hos et af familin Bühlmann's seneste hotelskud; nemlig Pier5. Han har ALTID arbejdet med hoteldrift og med ret så stor markant succes.

Pier5 - tidligere støvet og slidt - nu vækket til live.
Et ældre hotel ved havnen i Aalborg, der har fået en kæmpe overhaling og ikke kun et kosmetisk løft - men også genfundet en værdig placering i centrum. Hvordan videreudvikles der løbende og skabes nye ideer til at kunne differentiere sig og være med til at løfte en branches standard.

Mød Mike Sthyr på Linkedin

Læs mere om Pier5 hotelletAlt det bedste til dig - vi lyttes ved

Salgstræner og podcaster Per Topp
Hør Podcast

Forbudt for pistolsælgere #3 - Christian Gustavsen - bid og IT manager Højer Møbler

Hvordan kan man skabe relationssalg, når man ikke er i dialog med kunden?

Christian Gustavsen er medvært til denne samtale om salg ved en helt speciel branche, der udelukkende handler med det offentlige; Højer Møbler A/S. Christian arbejder som Bid Manager og de primære kunder er skoler og det offentlige.

Her er det ikke tale om opsøgende salgsarbejde - men langt mere opfølgende.
Udbudsrunder, større licitationer og tilbudsgivning, hvor pris som oftest er det væsenligste parameter. Det er den verden som blandt Højer Møbler befinder sig i.


Få nu bare løst dine opgaver med overblik
Hør hvordan salgsarbejdet foregår, hvilket kræver en høj grad af disciplin og struktur. Det har Christian fundet i GTD - Getting Things Done - en måde hvordan man undgår en fortravlet hverdag uden overblik.

Og netop dette konkrete redskab sikrer salg, kundedialog og en høj grad af tilfrereds kunder og leverandør imellem.

Læs mere om virksomheden her

og connect evt. med Christian via linkedIn - han elsker at netværke.

Alt det bedste til dig - vi lyttes ved

Salgstræner og podcaster Per Topp
Hør Podcast

Forbudt for pistolsælgere #2 - Thomas Brown - afdelingsdirektør Brdr. Hosbond

Har man tabt som sælger, når kunderne ved mere om produktet? Og kan man altid tænke succesrigt ud boksen, når krisen rammer?

Thomas Brown er dagens medvært og arbejder i særdeleshed med salg. Men lever på ingen måde op til fordommen om bilsælgeren, der for enhver skyld prakker dig en bil på.

Thomas Brown er filialchef hos Brdr. Hosbond i Hjørring og har nogle enkle holdninger omkring salgsopgaverne i virksomheden. Han kunne være mange sælgeres yndlingschef.

Hvordan har de kunnet holde fanen højt, da Coronaen lukkede alt ned, da Ukraine krigen stoppede for leverancer af dele til bilerne. Hvordan kan man gennem så lang tid holde modet og gejsten oppe?

Det giver Thomas svar på - det handler om din grund-indstilling.

Hør ligeledes Thomas fortælle om hvordan han har oplevet salgsrollen ændre sig og hvordan man står som sælger, når kundernes vidensniveau også har ændret sig. Hvilke parameter kan der fokuseres på, når kunden er fuldt på højde vidensmæssigt med sælgeren?

Læs mere om Brdr. Hosbond

Connect med Thomas Brown via LinkedIn her
Hør Podcast

Forbudt for pistolsælgere #1 - Frank Poulsen - ZEN Business

Frank Poulsen har ikke salg øverst på sin yndlingshylde - og siger "JEG ER ELENDIG TIL SALG!"

Når man som dagens medvært, Frank Poulsen arbejder med overbevisninger - så bliver det interessant at tale om at salg er noget Fanden har skabt. Og man samtidig skal drive egen virksomhed.

Frank Poulsen har virksomheden ZenBusiness og skriver følgende om sig selv på hjemmesiden:

"I zenbusiness arbejder jeg udelukkende med principper som jeg selv efterlever
Zentræningen er med til at holde mig skarp på mine prioriteringer og værdier."

Frank tog selv fat i mig, da han havde hørt om min podcast og insiterede på at han kunne være et godt emne.
Fordi han havde fundet en måde at indtænke salg i virksomheden og samtidig se sig selv i øjnene.

Kom med og tag godt for dig af retterne og bliv inspireret selv til at bruge salg i din strategi.

For uden salg har din virksomhed ingen omsætning og dermed ingen overlevelse.
Jeg håber du tager god imod og får læring og inspiration med dig på din videre færd.

Læs mere om Frank lige her:
https://zenbusiness.dk/
LinkedIn profilen


Alt det bedste til dig - vi lyttes ved

Salgstræner og podcaster Per Topp
Hør Podcast

DET SIGER KUNDERNE

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på en Workshop om Salg & Kunderelationer i maj 2020, som Per Topp stod i spidsen for.

Han fik på fineste vis guidet os igennem salgsværktøjer, der bruges i det proaktive arbejde med salg og opbygning af relationer til kunder.

Grundet Covid19 blev workshoppen ændret og afholdt som webinar, hvilket han formåede at løse glimrende, og forløbet var en blanding af teori, praktiske eksempler, opgaver og brugerinvolvering, som gjorde det varieret og lærerigt.

Han har styr på de faglige salgsredskaber og var dygtig til at formidle stoffet i øjenhøjde og give sparring på vores forskellige situationer og forretningsudfordringer. Med sit høje engagement fik han skabt involvering bag computerskærmen og jeg giver Per Topp mine varmeste anbefalinger

Michelle Kynde SWEETKYND

Super energisk og god til at lære fra sig!

Jeg har deltaget i et salgskursus hvor Per var underviser. Første del online, sidste del fysisk.

Per er energisk, indlevende og sætter sig ind i den enkeltes situation. Både online og fysisk er Per god til at få deltagerne med gennem sit nærvær, sine spørgsmål og forskelligartede opgaver.

Jeg fik meget med fra kurset, der har et dejligt praksisnært afsæt. Alt kan bruges direkte og allerede under kurset blev der trænet i form af opgaver fra gang til gang, med løbende feedback undervejs - så fedt!

Per har min varmeste anbefalinger som underviser i salg!

Lissen Højrup Munch - Cooperator

Per skaber supergod energi og et godt rum for læring – både virtuelt og i det fysiske møde.

Per inspirerer, udfordrer og motiverer og skaber stort engagement blandt deltagerne. Det har været et meget inspirerende og vedkommende forløb med undervisning, øvelser og tid til refleksion mellem de enkelte webinarer.

Forløbet har helt igennem være givende og jeg har fået meget med mig til at arbejde videre med i min egen salgsproces.

Stine Vinter Kiilerich - Public Capacity

Jeg hader salg!

Eller det gjorde jeg i hvert fald indtil jeg mødte Per Topp.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han kan skrue den hardcore salgbisse på, hvis han vil. På onlinekurset formåede han at få sådan én som mig til at indse, at salg kan tænkes på mange måder. Jeg tror, at kombinationen af nordjysk ydmyghed, selvironi, humor og direkte ærlighed er en god kombinationen af egenskaber til at nå ud gennem skærmen, og få mig til at yde det bedste.

Jeg har fuldstændig ændret mit mindset omkring salg. Redskaberne ligger latent i baghovedet og dukker op i alle mulige sammenhænge. Måske er jeg ikke kommet til at elske salg, men jeg nyder overvejelserne omkring hvad der er det helt unikke, jeg kan tilbyde, hvordan jeg dækker og afdækker kundernes behov, og at det slet ikke er farligt at kontakte mulige kunder og fortælle dem, hvad jeg kan.

Henriette Bisgaard - Styrkeriget

Per Topp er en rigtig dygtig formidler og forstår at gå lige til sagen. Ingen udenomssnak.

Har man en udfordring, så går han også til den på en hudløs ærlig, men konstruktiv måde.

Jeg har været rigtig glad for at være på Pers Webinar, og jeg gør det også gerne en anden gang for at lære endnu mere.

Michelle Kathrine Jensen - Work Capacity