Ydelser

Pas på kanten.

Brug dit personlige potentiale fuldt ud, og få mere gang i dit salg. Styrk din personlige gennemslagskraft og oplev, hvordan du nemmere kommer igennem med dine budskaber, får succes i dit daglige arbejde og mere overskud på bundlinjen.

Mentor forløb

Mød din mentor

Få personlig mentorhjælp til at tydeliggøre dine kompetencer og opnå mere styrke som sælger og rådgiver. PER TOPP arbejder som personlig salgsmentor med dig og dine udfordringer, så dine kompetencer bliver tydelige og opnåelige. Både for dig og dine kunder.

Fore drag

Et spark i bollerne

Opnå mersalg og ny business. Udvid dine medarbejderes potentiale fra udelukkende at rådgive jeres kunder til også at sælge til dem. Giv dine medarbejdere et langtidsholdbart salgskick, der motiverer til bedre resultater på bundlinjen.

Workshop Webinar

Kom forrest i feltet

Bliv styrket i dit salg. Bliv styrket i din virksomhed. Få banket rusten af, lær at skabe meningsfulde og langvarige relationer og sælg dine guldkorn via telefonen. Prøv en workshop eller et webinar, der motiverer og flytter dig til at sælge mere.

Podcast om SALG

hør fra andre salgsansvarlige - de deler ud

Meningen med denne podcastserie, er at give dig interessante personer, der arbejder med salg i brancher du normalt ikke vil forbinde med salg.

Hvordan kommer de igennem salgsprocesserne og skaber succes.

Du får deres erfaringer serveret og kan helt sikkert bruge deres hands-on redskaber direkte efter lytningen.

Medværtene stiller et spørgsmål til de kommende medværter og et direkte spørgsmål til værten, som jeg ikke er forberedt på.