Ydelser

Pas på kanten.

Brug dit personlige potentiale fuldt ud, og få mere gang i dit salg. Styrk din personlige gennemslagskraft og oplev, hvordan du nemmere kommer igennem med dine budskaber, får succes i dit daglige arbejde og mere overskud på bundlinjen.

Mentor forløb

Mød din mentor

Få personlig mentorhjælp til at tydeliggøre dine kompetencer og opnå mere styrke som sælger og rådgiver. PER TOPP arbejder som personlig salgsmentor med dig og dine udfordringer, så dine kompetencer bliver tydelige og opnåelige. Både for dig og dine kunder.

Fore drag

Et spark i bollerne

Opnå mersalg og ny business. Udvid dine medarbejderes potentiale fra udelukkende at rådgive jeres kunder til også at sælge til dem. Giv dine medarbejdere et langtidsholdbart salgskick, der motiverer til bedre resultater på bundlinjen.

Workshop Webinar

Kom forrest i feltet

Bliv styrket i dit salg. Bliv styrket i din virksomhed. Få banket rusten af, lær at skabe meningsfulde og langvarige relationer og sælg dine guldkorn via telefonen. Prøv en workshop eller et webinar, der motiverer og flytter dig til at sælge mere.

Netværks heltene

Det er nu du kan!

Styrk dig og din virksomhed med bevidst viden om netværk og succesen ved at kende potentialet. Præcis til dig har vi sammensat det perfekte forløb, hvor du bliver skarpere og mere fokuseret.