Foredrag

Et spark i bollerne.

Et spark i bollerne er et peptalk fra PER TOPP, som flytter din virksomheds fokus fra statisk rådgivning til et dynamisk miks af målrettet salg og effektiv rådgivning.

Slå dine ører ud.

PER TOPP er en inspirerende og underholdende foredragsholder, der – i øjenhøjde med sine tilhørere og via sjove, selvoplevede og lærerige historier og eksempler – formidler det komplekse enkelt og praktisk brugbart.

RÅDGIVNING FØRER TIL SALG

Dine medarbejdere er gode rådgivere. De er både dygtige, overbevisende og troværdige. De glemmer bare at sælge. Måske fordi det strider imod deres natur at sælge.

Via øvelser fokuseres der på den enkeltes overbevisninger og fordomme omkring det ‘at sælge’, og – på baggrund af den enkelte medarbejders egne værdifulde oplevelser med salg, arbejdes der med de positive momenter, der ofte opstår i enhver salgssituation.

BOOMERANGKUNDER ER GODE AMBASSADØRER

På den måde udvikles i fællesskab en værdiskabelon om den gode salgsoplevelse. En brugbar skabelon, der bliver medarbejdernes fremtidige springbræt til at skaffe flere positive ambassadørkunder – eller som de også kaldes; boomerangkunder, fordi de vender tilbage med nye opgaver og/eller leads til nye/flere kunder.

Book dit næste foredrag her

Kontakt PER TOPP og hør mere om, hvordan du og dine medarbejdere får mere mod på at sælge. Så bliver du også klogere på, hvorfor indlægget hedder ET SPARK I BOLLERNE.

3,5 t forrygende uforglemmeligt peptalk inkl. pauser, øvelser og ny viden.

18.500 plus moms / transportomkostninger.

Det siger de andre.

Som Kundecenterchef i en branche som på kort tid skulle agere på et kommercielt marked, havde medarbejderne i kundecenteret og jeg brug for en øjenåbner omkring salg - og at blive introduseret for nogle praktisk anvendelige værktøjer.

Jeg faldt over PER på nettet, og allerede efter første samtale var jeg klar over, at jeg havde fundet - ikke blot en teoretisk sælger - men et menneske med energi, og et sprudlende humør...og ikke mindst et menneske, som kunne sætte sig i medarbejdernes sted.

Med PER fik vi alle sparket, som gjorde at vi bevægede os fra traditionel kundeservice til at kunne spotte et potentielt salg. Jeg håber, at få muligheden for at arbejde sammen med PER igen - og lade mig smitte af hans energi.

Susanne Klitfod - VERDO

Vi har hos Hjem IS Danmark haft fornøjelsen af at have Per Topp som salgstræner for vores sælgere.

Vi kan kun give Per de bedste anbefalinger, da han formår at tale til vores sælgere, så de forstår budskabet.

Hans måde at sætte tankerne i gang i hver enkelt, er super, og vi kunne kort efter han havde været der, måle på vores salgstal at det har virket. Så herfra er der kun de bedste anbefalinger, og en stor tak for hans store arbejde i at sætte sig ind i vores behov.

Dan Nørgaard - tidligere afdelingschef for HJEM-IS

Vi er virkeligt blevet klædt på med redskaber, værktøjer, teknikker, tips og tricks. Vi er rigtig godt rustet til de kommende udfordringer.

Karsten Johansen, Country Sales Manager, GOLDWELL

Vi står nu med gode redskaber og motivation til at være i dialog med vore kunder. Vi er meget glade for samarbejdet med PER og kan varmt anbefale ham.

PER TOPP stråler af begejstring og formår at dele ud af sin store viden om salg, kommunikation mellem mennesker og det at ville kunden det bedste.

John Karl Jensen, Afdelingschef NIRAS

Fra rødt til sort med PER TOPP, som er et fantastisk menneske med stort arrangement og professionalisme.

Vi brugte ham i forbindelse med udviklingen af vores sælgere. Her formåede han at tilgå opgaven på en ydmyg, men yderst motiverende og professionel måde, som selv den mest skeptiske person, vil synes godt om.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med PER TOPP – for det virker.

Andreas Knudsen, Afdelingchef RENAULT Aalborg

“Et kunnskapsrikt motiverende foredrag” – norsk medarbejder hos Lekolar/Leika A/S

LEKOLAR LEIKA - skandinavia