Mød Per Topp.

PER TOPP træner sælgere, rådgivere og salgsafdelinger i disciplinen ’salg’. Han afholder kurser, forløb og foredrag indenfor mersalg, gensalg, personlig gennemslagskraft, boomerang-kunder, salg via rådgivning, effektive salgsredskaber og andre stærke sager.

Kom tæt på.

PER TOPP har kant. Han rusker op i fastlåste forestillinger, udrydder ‘plejer’ og skubber blidt men bestemt til modtagernes grænser – uden det går ud over deres målsætninger og integritet. Udbyttet er målrettede, motiverede og mere effektive sælgere og rådgivere.

Virksomheden PER TOPP er etableret i 2010 og beskæftiger sig primært med rådgivning og træning inden for salg, mersalg, gensalg, personlig gennemslagskraft, salg via rådgivning, effektive salgsredskaber m.m..

Personen PER TOPP er merkonom i afsætning og markedsføring med speciale i viral marketing, og har løbende deltaget i salgskurser og coachingforløb. Han har 20 års salgserfaring og kender alt til salg – fra ren provision og kold kanvas til opbygning af landsdækkende forhandlernet og Key Account Management med salgsansvar for kunder med 100 mio. i omsætning.

PER TOPP har en anderledes og legende tilgang til sit stof. Han er nysgerrig, begejstret og engageret. Og så rusker han op i gængse forestillinger, udrydder ‘plejer’, overrasker positivt med både kant og underholdning.
PER TOPP er født i 1964. Han er gift, har børn og bor i Nordjylland. 

Follow on LinkedIn Podcast Pistol Icon

Meningen med denne podcastserie, er at give dig interessante personer, der arbejder med salg i brancher du normalt ikke vil forbinde med salg.

Hvordan kommer de igennem salgsprocesserne og skaber succes.

Du får deres erfaringer serveret og kan helt sikkert bruge deres hands-on redskaber direkte efter lytningen.

Se mere om podcasten

DERFOR PER TOPP

PER TOPP hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at booste deres salg og dermed opnå mersalg og overskud. Og han hjælper de enkelte rådgivere og salgsmedarbejdere til at få en lettere og langt mere effektiv og succesfuld tilgang til deres job.

PER TOPP er dedikeret på hver eneste opgave. Han arbejder både med gruppens og den enkeltes dynamik og potentiale – og altid med fokus på virksomhedens problemer og udfordringer på salgsområdet.

PER TOPP arbejder med metoder og forløb, der både skaber tryghed og overrasker. På den måde får modtagerne tid og ro til at få ny inspiration, samt blive nysgerrige ift. positive forandringer i deres daglige arbejde og udfordringer.

Se giraffen