Webinar

Moderne salg den proaktive sælger

Er det uoverskueligt at sammentænke markedsføring, skalerbarhed, forretningsmodel og salg? Hvis du er klar til at tage din virksomhed til det næste skridt, bør du lade PER TOPP presse dig til det yderste. Efter et målrettet og praksisnært forløb er du klar til at kravle op ad stigen.

Forstå dine kunder de glæder sig allerede

Igennem interaktive øvelser lærer du at udfolde dine guldkorn via telefonen, inden kunden mister interesse og lægger på. Du lærer at skabe troværdighed og dialog sprængfyldt med kvalitet, tydelighed og ærlighed. Du lærer at starte dialoger, som lægger grobund for salg, en langvarig relation og godt samarbejde.

Er det uoverskueligt at sammentænke markedsføring, skalerbarhed, forretningsmodel og salg? Hvis du er klar til at tage din virksomhed til det næste skridt, bør du lade PER TOPP presse dig til det yderste. Efter et målrettet og praksisnært forløb er du klar til at kravle op ad stigen.  

8 x 1,5 time i et format, der indeholder både virtuelle og fysiske møder. Inden du bliver skarpere på dine salgsmetoder, lægger workshoppen op til en omgang uformel men relevant og direkte undervisning. Derfor uddeleles der spørgeskemaer og opgaver både før og under forløbet.

Du må ikke tro, at succes kommer af sig selv – det kræver slid, slæb og selvindsigt, og dét er ingredienserne, som PER TOPP blander i workshoppen til dig, der vil være en moderne sælger.

FÅ DET NEMMERE OG SJOVERE MED SALG

At sælge handler om meget mere end bare teknik – det handler om integritet, at pitche naturligt og grundig forberedelse.  Når du deltager i workshoppen, får du redskaber til:

  • At sælge med is i maven
  • At stille krav til dine kunder og jeres samarbejde
  • At skabe langvarige relationer, der skaber mersalg
  • At styre sammenhænget mellem markedsføring og salg

Workshoppen er sjov, befriende og energisk. PER TOPP giver dig 8 x 1,5 time for 5000,- ex. moms pr. deltager. (mindst 10 deltagere).

Kontakt PER TOPP for dato. 

Kom med på en kigger

HVILKET UDBYTTE GVER DET DIG SOM DELTAGER?

Se her den direkte respons, som deltagere på PER TOPPs workshop/webinar fik med sig. Bliv selv en begejstret deltager.

Måske er du den næste, der lærer at forstå din virksomhed, og hvordan du sælger den. Måske er du den næste, der bliver udsat for en personlig salgstræner, som rammer hovedet på sømmet med din forretning.

Det kunne jo være, at du har brug salgsrådgivning, der presser dig hårdt men kærligt, og derved rykker dit salg i en positiv retning.

De siger de andre.

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på en Workshop om Salg & Kunderelationer i maj 2020, som Per Topp stod i spidsen for.

Han fik på fineste vis guidet os igennem salgsværktøjer, der bruges i det proaktive arbejde med salg og opbygning af relationer til kunder.

Grundet Covid19 blev workshoppen ændret og afholdt som webinar, hvilket han formåede at løse glimrende, og forløbet var en blanding af teori, praktiske eksempler, opgaver og brugerinvolvering, som gjorde det varieret og lærerigt.

Han har styr på de faglige salgsredskaber og var dygtig til at formidle stoffet i øjenhøjde og give sparring på vores forskellige situationer og forretningsudfordringer. Med sit høje engagement fik han skabt involvering bag computerskærmen og jeg giver Per Topp mine varmeste anbefalinger

Michelle Kynde SWEETKYND

Super energisk og god til at lære fra sig!

Jeg har deltaget i et salgskursus hvor Per var underviser. Første del online, sidste del fysisk.

Per er energisk, indlevende og sætter sig ind i den enkeltes situation. Både online og fysisk er Per god til at få deltagerne med gennem sit nærvær, sine spørgsmål og forskelligartede opgaver.

Jeg fik meget med fra kurset, der har et dejligt praksisnært afsæt. Alt kan bruges direkte og allerede under kurset blev der trænet i form af opgaver fra gang til gang, med løbende feedback undervejs - så fedt!

Per har min varmeste anbefalinger som underviser i salg!

Lissen Højrup Munch - Cooperator

Per skaber supergod energi og et godt rum for læring – både virtuelt og i det fysiske møde.

Per inspirerer, udfordrer og motiverer og skaber stort engagement blandt deltagerne. Det har været et meget inspirerende og vedkommende forløb med undervisning, øvelser og tid til refleksion mellem de enkelte webinarer.

Forløbet har helt igennem være givende og jeg har fået meget med mig til at arbejde videre med i min egen salgsproces.

Stine Vinter Kiilerich - Public Capacity

Jeg hader salg!

Eller det gjorde jeg i hvert fald indtil jeg mødte Per Topp.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han kan skrue den hardcore salgbisse på, hvis han vil. På onlinekurset formåede han at få sådan én som mig til at indse, at salg kan tænkes på mange måder. Jeg tror, at kombinationen af nordjysk ydmyghed, selvironi, humor og direkte ærlighed er en god kombinationen af egenskaber til at nå ud gennem skærmen, og få mig til at yde det bedste.

Jeg har fuldstændig ændret mit mindset omkring salg. Redskaberne ligger latent i baghovedet og dukker op i alle mulige sammenhænge. Måske er jeg ikke kommet til at elske salg, men jeg nyder overvejelserne omkring hvad der er det helt unikke, jeg kan tilbyde, hvordan jeg dækker og afdækker kundernes behov, og at det slet ikke er farligt at kontakte mulige kunder og fortælle dem, hvad jeg kan.

Henriette Bisgaard - Styrkeriget

Per Topp er en rigtig dygtig formidler og forstår at gå lige til sagen. Ingen udenomssnak.

Har man en udfordring, så går han også til den på en hudløs ærlig, men konstruktiv måde.

Jeg har været rigtig glad for at være på Pers Webinar, og jeg gør det også gerne en anden gang for at lære endnu mere.

Michelle Kathrine Jensen - Work Capacity