Workshop - Vi er alle sælgere

Få styr på salgsprocessen

Du arbejder med salg. Du og evt. dine medarbejdere gør det sikkert rigtig godt. Du må ikke tro andet. Dog kan alle lære at blive endnu dygtigere. Det kræver det, at man har fokus på salgsprocessen. Du skal have fokus på mødet med kunden. Både før, under og efter mødet er vigtige elementer af salgsprocessen.

SALG MED GLIMT I ØJET Målrettet workshop

En kundedialog kan være håbløs og spild af kræfter, hvis du ikke forstår kunden og kundens behov. Bank rusten af med en af PER TOPP's workshops, og bliv klar til at skabe relationer med dine kunder.

Du er en god sælger. Dine medarbejdere er gode sælgere. Du må ikke tro andet. Enhver kan lære at sælge. Dog kræver det, at man har fokus på salgsprocessen. Du skal have fokus på mødet med kunden. Både før, under og efter mødet er vigtige elementer af salgsprocessen.

Gennem en dynamisk og hands-on workshop bliver du klædt på til at håndtere salgsprocessen rigtigt. Du bliver sparket i gang – hårdt men professionelt – så du bliver skarpere i kundehåndtering og kundebehov.

PER TOPP dirigerer slagets gang, men alle deltagere bliver inkluderet. Vi dropper nedslidte buzzwords, og gør det jordnært. 

JA TAK - jeg napper en plads

SALG MED GLIMT I ØJET

Det skal ikke være tilfældigt, hvem du får som kunde. Det skal give mening for dig og din virksomhed – mening på flere måder. Med udgangspunkt i denne tankegang får du redskaber til:

  • At opbygge stærke relationer
  • At styre dit kundeflow korrekt
  • At sælge med din personlighed og ved at være dig selv
  • At opbygge kvalitet fremfor kvantitet i dit kundesegment
  • At tiltrække de rette kunder
  • At rendyrke det attraktive og proaktive salg

Hvad koster workshoppen af 3 timers varighed, tænker du nok?
PER TOPP lægger svesken på disken og siger EARLY BIRD på 650,- ex. moms pr. deltager. (max 10 deltagere) Pris efter 01.09.2024: 995,- 

Desuden får du 1 times individuel sparring (værdi 1250,-) som luksusgave til dig.

 

Dato:         12/09-2024 
Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Adresse:  Pier5 - Rendsburgsgade 5 - 9000 Aalborg

Du kan annullere din tilmelding op til 2 dage inden arrangement og få fuldt beløb retur - derefter 50 % refusion.

Ved arrangøraflysning refunderes det fulde beløb.

Tilmeld dig lige her

Kom med på en kigger

HVILKET UDBYTTE GVER DET DIG SOM DELTAGER?

Se her den direkte respons, som deltagere på PER TOPPs workshop/webinar fik med sig. Bliv selv en begejstret deltager.

Måske er du den næste, der lærer at forstå din virksomhed, og hvordan du sælger den. Måske er du den næste, der bliver udsat for en personlig salgstræner, som rammer hovedet på sømmet med din forretning.

Det kunne jo være, at du har brug salgsrådgivning, der presser dig hårdt men kærligt, og derved rykker dit salg i en positiv retning.

De siger de andre.

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på en Workshop om Salg & Kunderelationer i maj 2020, som Per Topp stod i spidsen for.

Han fik på fineste vis guidet os igennem salgsværktøjer, der bruges i det proaktive arbejde med salg og opbygning af relationer til kunder.

Grundet Covid19 blev workshoppen ændret og afholdt som webinar, hvilket han formåede at løse glimrende, og forløbet var en blanding af teori, praktiske eksempler, opgaver og brugerinvolvering, som gjorde det varieret og lærerigt.

Han har styr på de faglige salgsredskaber og var dygtig til at formidle stoffet i øjenhøjde og give sparring på vores forskellige situationer og forretningsudfordringer. Med sit høje engagement fik han skabt involvering bag computerskærmen og jeg giver Per Topp mine varmeste anbefalinger

Michelle Kynde SWEETKYND

Super energisk og god til at lære fra sig!

Jeg har deltaget i et salgskursus hvor Per var underviser. Første del online, sidste del fysisk.

Per er energisk, indlevende og sætter sig ind i den enkeltes situation. Både online og fysisk er Per god til at få deltagerne med gennem sit nærvær, sine spørgsmål og forskelligartede opgaver.

Jeg fik meget med fra kurset, der har et dejligt praksisnært afsæt. Alt kan bruges direkte og allerede under kurset blev der trænet i form af opgaver fra gang til gang, med løbende feedback undervejs - så fedt!

Per har min varmeste anbefalinger som underviser i salg!

Lissen Højrup Munch - Cooperator

Per skaber supergod energi og et godt rum for læring – både virtuelt og i det fysiske møde.

Per inspirerer, udfordrer og motiverer og skaber stort engagement blandt deltagerne. Det har været et meget inspirerende og vedkommende forløb med undervisning, øvelser og tid til refleksion mellem de enkelte webinarer.

Forløbet har helt igennem være givende og jeg har fået meget med mig til at arbejde videre med i min egen salgsproces.

Stine Vinter Kiilerich - Public Capacity

Jeg hader salg!

Eller det gjorde jeg i hvert fald indtil jeg mødte Per Topp.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han kan skrue den hardcore salgbisse på, hvis han vil. På onlinekurset formåede han at få sådan én som mig til at indse, at salg kan tænkes på mange måder. Jeg tror, at kombinationen af nordjysk ydmyghed, selvironi, humor og direkte ærlighed er en god kombinationen af egenskaber til at nå ud gennem skærmen, og få mig til at yde det bedste.

Jeg har fuldstændig ændret mit mindset omkring salg. Redskaberne ligger latent i baghovedet og dukker op i alle mulige sammenhænge. Måske er jeg ikke kommet til at elske salg, men jeg nyder overvejelserne omkring hvad der er det helt unikke, jeg kan tilbyde, hvordan jeg dækker og afdækker kundernes behov, og at det slet ikke er farligt at kontakte mulige kunder og fortælle dem, hvad jeg kan.

Henriette Bisgaard - Styrkeriget

Per Topp er en rigtig dygtig formidler og forstår at gå lige til sagen. Ingen udenomssnak.

Har man en udfordring, så går han også til den på en hudløs ærlig, men konstruktiv måde.

Jeg har været rigtig glad for at være på Pers Webinar, og jeg gør det også gerne en anden gang for at lære endnu mere.

Michelle Kathrine Jensen - Work Capacity