Styrk dit salg

PER TOPP arbejder som personlig træner og mentor for en række virksomheder og enkeltpersoner, som ønsker at styrke den personlige tilgang til det at sælge. 

Via indsigt i, hvordan du tackler dit arbejde som sælger, flytter PER TOPP dig venligt men bestemt frem mod en hel ny tilgang til begreber som salg, kunder, markedsføring og personlig indsats. 

Men din succes opnås ikke via skulderklap og søde ord. Der skal mere til. Og især er din egen tilgang og drift absolut nødvendig. Til gengæld bliver du motiveret til at gøre tingene lidt bedre – hver gang. 

Har du mistet overblikket?

Er det svært at få lavet dine salgsopgaver, at få sat struktur på dialog med kunder og opfølgning? Mangler du overblik og motivation, og synes du, der er svært at fokusere på det væsentlige?

Så hjælper det at være i professionel kontakt med en fortrolig person, der sparker dig – venligt men bestemt, de rette steder, og som er ærlig og ligefrem, når du ikke selv kan.

Få styr på din salgsstrategi, din rolle som salgsansvarlig og kontakten til dine kunder. Bliv skarpere og tydeligere overfor dine kunder. Arbejd med personlig vejledning af din salgsindsats. Book en personlig mentor.

Book din personlige mentor her

Hyr din personlige salgsmentor.  Få 6 personlige møder op til 2 timer. Mellem møderne fri mobil og mail besvarelse + evt Skype dialog.

Forløbet er direkte fokuseret på dig og din udvikling. Du vil løbende få opgaver, der skal løses til det kommende møde.

Vi arbejder med din planlægning, din salgsstrategi, din primære målgruppe, udvikling af produkter og priser. Årshjulet er et af redskaberne til, at du danner overblik og overskud.

Pris 14.500 plus moms