Netværk

NETVÆRKSHELTENE DET ER NU DU KAN!

Netværk der gør forskellen. Netværk der giver succes. Netværksheltene guider dig og din virksomhed.

BLIV UDDANNET NETVÆRKSHELT!

Vidste du at over 80 % af alle job besættes via netværk? Og at langt over 80% af omsætningen i virksomheder kommer fra netværk?

Styrk dig og din virksomhed med bevidst viden om netværk og succesen ved at kende potentialet.

Præcis til dig har vi sammensat det perfekte forløb, hvor du bliver skarpere og mere fokuseret indenfor:

 • Pitch og præsentationsteknik
 • Salg
 • Forretningsudvikling
 • Idéudvikling
 • At netværke som introvert
DSCF6561

PER TOPP

...har kant. Han rusker op i fastlåste forestillinger, udrydder ‘plejer’ og skubber blidt men bestemt til modtagernes grænser – uden det går ud over deres målsætninger og integritet.Udbyttet er målrettede, motiverede og mere effektive sælgere og rådgivere. Per har været selvstændig siden 2010 med fokus på salgstræning, foredrag og netværk. Per har siden 2012 drevet sine egne netværksgrupper, BusinessBees og har desuden opgaven som facilitator for de 2 sponsornetværksgrupper i Vendsyssel FF.

LISE NORDKLITGAARD

... er et festfyrværkeri af forretningsudvikling, nyskabende energi, digitale muligheder og nye tilgange til din virksomheds strategi.

Omdrejningspunktet i Lises arbejde er at afsøge og konkretisere muligheder for den enkelte virksomhed og medarbejder med forestillingskraften og fremtiden i centrum.

Lise har været selvstændig siden 2015 med primært fokus på digitalisering, idéudvikling, salg og forretningsudvikling. Alt er foregået med udgangspunkt i netværk – de mange gevinster ved deltagelse i og etablering af netværk.

BLIV UDDANNET NETVÆRKSHELT

NETVÆRKSFORLØBET

 • 4 workshops med andre ligesindede.
  Hvert møde har et tema, som fokuserer på netværksopbygning, -vedligehold og -kompetencer
 • Mellem møderne får deltagerne specifikke opgaver, der tager udgangspunkt i undervisningen
 • Individuel sparring i hele perioden
 • Fælles træning på tværs af virksomhederne i forløbet
 • Afsluttende eksamen overfor ekspertpanel

Skriv dig op til de kommende nye hold i 2023.

Datoer vælter snart ind på siden her.

Det siger de andre.

PER har tæsket mig igennem hans Salgsmentor forløb og det gik hedt for sig.

Det at have en ekstern coach tilknyttet, som forholder sig unbiased til vores processer og generelle ageren er uhyggeligt effektiv.

PER's tilgang til salg er inspirerende og han formål at sætte sig ind i vores ønsker og mangler. Der er kort fra tanke til handling og jeg var adskillige gange på meget dybt vand, hvilket var en fantastisk nervepirrende og lærerig oplevelse.

Ønsker du sparring og input til jeres salgsprocesser, så ville jeg ikke tøve med at involvere PER. Han er uhyggelig, på den fede måde!

Jeppe Rahbek - RAHBEK MEDIA

Jeg kom første gang i kontakt med PER TOPP i forbindelse med et iværksætterkursus, hvor han gav rigtig god og relevant sparring.

Jeg valgte at fortsætte denne sparring, efter jeg havde været selvstændig i ca. et års tid, da jeg grundet kraftig vækst havde brug for ekstern sparring. Per har haft en fin fornemmelse for de behov, der har været i forbindelse med en sådan ekspansion.

Han har været en rigtig god sparringspartner og formår, at sætte en på arbejde, så man selv finder de gode løsninger. Han spørger intuitivt ind til de udfordringer, der måtte være – også dem man ikke selv ser. Han er god til at påpege div. svagheder, så muligheden for evt. mistet fodfæste genvindes.

Han ser det hele menneske. Både det menneske, som skal trives i privatlivet, men samtidig også iværksætteren og hvad alt dette indebærer. Han formår at komme all-round om div. problematikker og hjælper således sammen med iværksætteren, at hæve tingene op i meta perspektiv, hvilket gør det er nemmere at komme i mål, med de drømme og ønsker man har som iværksætter.

Jeg kan kun give et sparringsforløb med Per mine bedste anbefalinger, hvorfor jeg selvfølgelig selv fortsat sparrer med Per, netop fordi han ikke kun ser iværksætteren, men det hele menneske.

Thorkil Greve - Bilsyn Vodskov

Jeg havde fornøjelsen af et forløb med salgsrådgivning fra PER TOPP, som var med til at kickstarte salget i min virksomhed.

Vi opbyggede i samarbejde en salgsstrategi og jeg blev presset ud over min personlige komfortzone, men resultaterne var tydelige; flere kunder og bedre -relationer.

PER har et kæmpe netværk, og hvis ikke han kender "the guy", kender han helt sikkert en der gør, som uden tvivl gjorde en stor forskel for for mig og min, på daværende tidspunkt, nystartede og forholdsvis skrøbelige virksomhed.

Jeg kan kun anbefale et forløb med PER!

Christian Lykke - NemPULS

PER er en af de mest inspirerende salgsrådgivere jeg til dato har mødt.

Hos Zenfoto har vi haft stor gavn af PER. Vi er gået fra at have travlt med få opgaver, til at kunne klare mange opgaver og stadig holde hovedet koldt og fokusere på kerneværdierne i vores virksomhed.

Kan kun anbefale PER til alle der måtte ønske enten at starte virksomhed eller at få styr på den allerede etablerede virksomhed.

Ricky Sam Winther - ZEN Foto

PER TOPP er noget helt særligt.

Det er ikke kun forretning for manden at hjælpe mig og min virksomhed. Det er reel interesse og hjælpsomhed.

Han forstår at stille de rigtige spørgsmål, og trykke på alle de rigtige knapper. At blive bedre til at sælge handler for mig, også om at blive mere bevidst om hvad jeg sælger, og hvad vores virksomhed står for - og at blive klogere på mine stærke og svage sider.

På den måde kan jeg også sige at jeg både elsker og hader manden. For det er en hård rejse at blive mere og mere bevidst om alle sider af sig selv, og sin virksomhed.

Anne Kold - Dotmore