Du er ikke til salg

Et spark i bollerne er et peptalk fra PER TOPP, som flytter din virksomheds fokus fra statisk rådgivning til et dynamisk miks af målrettet salg og effektiv rådgivning. 

PER TOPP arbejder aktivt med den enkelte medarbejders overbevisninger og fordomme ift. både at være rådgiver og sælger, og hjælper vedkommende til at få øje på egne uudnyttede salgspotentialer.

“Tusind tak Per for en FED nordjysk energi – den fangede mig. Jeg er så klar til mit salg nu!” medarbejder ved GOLDWELL Danmark

“Et kunnskapsrikt motiverende foredrag” – norsk medarbejder hos Lekolar/Leika A/S

Rådgivning fører til salg

Dine medarbejdere er gode rådgivere. De er både dygtige, overbevisende og troværdige. De glemmer bare at sælge. Måske fordi det strider imod deres natur at sælge. 

Via øvelser fokuseres der på den enkeltes overbevisninger og fordomme omkring det ‘at sælge’, og – på baggrund af den enkelte medarbejders egne værdifulde oplevelser med salg, arbejdes der med de positive momenter, der ofte opstår i enhver salgssituation.

Boomerangkunder er gode ambassadører

På den måde udvikles i fællesskab en værdiskabelon om den gode salgsoplevelse. En brugbar skabelon, der bliver medarbejdernes fremtidige springbræt til at skaffe flere positive ambassadørkunder – eller som de også kaldes; boomerangkunder, fordi de vender tilbage med nye opgaver og/eller leads til nye/flere kunder.

Kontakt PER TOPP og hør mere om, hvordan du og dine medarbejdere får mere mod på at sælge. Så bliver du også klogere på, hvorfor indlægget hedder ET SPARK I BOLLERNE.

3,5 t forrygende uforglemmeligt peptalk inkl. pauser, øvelser og ny viden.
15.500 plus moms / transportomkostninger.