Alle er til salg

Brug dit personlige potentiale fuldt ud, og få mere gang i dit salg. Styrk din personlige gennemslagskraft og oplev, hvordan du nemmere kommer igennem med dine budskaber, får succes i dit daglige arbejde og mere overskud på bundlinjen.

PER TOPP giver dig brugbare redskaber til at skabe mersalg, gensalg, salg via rådgivning, markedsføring og meget mere, så du kommer tættere på dine kunder, deres ønsker og drømme.

Pas på kanten

PER TOPP træner og coacher sælgere og salgsafdelinger i disciplinen ‘at sælge’. Han er dedikeret på den enkelte opgave, og arbejder både med gruppens og den enkelte sælgers dynamik og potentiale – og altid ud fra virksomhedens udfordringer på salgsområdet.

PER TOPP har en anderledes og legende tilgang til sit stof. Han rusker op i gængse forestillinger. Udrydder ‘plejer’. Han en personlig og afslappet i sin facon, og han er kendt for at overraske positivt og med en snert af kant og underholdning, så modtagerne føler sig godt tilpas samtidig med, at de lærer noget og bliver oplyst.

Boost dit salg

PER TOPP booster din virksomheds salg, så du opnår succes og overskud. Han hjælper de enkelte salgsmedarbejdere til en mere effektiv og succesfyldt tilgang til det ‘at sælge’. Og han kan slet ikke lade være. Fordi det er PER TOPPs personlighed at hjælpe og rådgive indenfor salg. Han tror fuldt og fast på, at enhver salgsperson og virksomhed og/eller salgsorganisation kan få udbytte af et møde med ham. 

Slå ørene ud

PER TOPP er en inspirerende og underholdende foredragsholder, der – i øjenhøjde med sine tilhørere og via sjove, selvoplevede og lærerige historier og eksempler – formidler det komplekse enkelt og praktisk brugbart. 

Du kan aldrig være helt sikker på, at PER TOPP holder sig til manus. Til gengæld bliver du helt sikkert positivt overasket og får meget mere med hjem, end du kom med. 

Et spark i bollerne

Opnå mersalg og ny business. Udvid dine medarbejderes potentiale fra udelukkende at rådgive jeres kunder til også at sælge til dem. Giv dine medarbejdere et langtidsholdbart salgskick, der motiverer til bedre resultater på bundlinjen. Kontakt PER TOPP og hør mere.

Ikke flere skulderklap

Din virksomhed eksisterer og udvikler sig kun, hvis du kan sælge dine ydelser eller produkter. Men salg er ikke bare sådan lige noget, man gør. Salg skal læres. Og salg kan læres. Og trænes. Og udvikles. Og øves. Så kort og enkelt kan det siges.