Det siger de andre

PER TOPP har været i markedet som salgsrådgiver, salgstræner og salgscoach siden han i 2010 kastede sig ud over kanten og begyndte at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner med at sælge både sig selv og deres ydelser og produkter.

Vi har hos Hjem IS Danmark haft fornøjelsen af at have PER TOPPsom salgstræner for vores sælgere. Vi kan kun give PER de bedste anbefalinger, da han formår at tale til vores sælgere så de forstår budskabet. Hans måde at sætte tankerne i gang i hver enkelt, er super, og vi kunne kort efter han havde været der måle på vores salgstal at det har virket. Så herfra er der kun de bedste anbefalinger, og en stor tak for hans store arbejde i at sætte sig ind i vores behov.

Dan Nørgaard. – Depotchef

Vi er virkeligt blevet klædt på med redskaber, værktøjer, teknikker, tips og tricks. Vi er rigtig godt rustet til de kommende udfordringer.

Karsten Johansen, Country Sales Manager, KAO Danmark

Vi står nu med gode redskaber og motivation til at være i dialog med vore kunder. Vi er meget glade for samarbejdet med Per og kan varmt anbefale ham. PER TOPP stråler af begejstring og formår at dele ud af sin store viden om salg, kommunikation mellem mennesker og det at ville kunden det bedste.

John Karl Jensen, Afdelingschef

Med PER TOPP fik vi alle sparket, som gjorde at vi flyttede os fra traditionel kundeservice til at kunne spotte et potentielt salg. Jeg håber at få muligheden for at arbejde sammen med PER TOPP igen – og lade mig smitte af hans energi.

Susanne Klitfod, Kundeservicechef

Fra rødt til sort med PER TOPP, som er et fantastisk menneske med stort arrangement og professionalisme. Vi brugte ham i forbindelse med udviklingen af vores sælgere. Her formåede han at tilgå opgaven på en ydmyg, men yderst motiverende og professionel måde, som selv den mest skeptiske person, vil synes godt om. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med PER TOPP – for det virker.

Andreas Knudsen, Afdelingchef

Når man hyrer PER TOPP får man en engageret, passioneret, ærlig og kompetent sparringspartner. Vi har været glade for samarbejdet og kan give vores varmeste anbefalinger PER TOPP.

Kasper Øgaard, Direktør

Vendelbo Cykler har benyttet PER TOPP i forbindelse med et medarbejderkursus indenfor salg og kundepleje. Endvidere har jeg brugt PER TOPP som personlig sparringspartner. Vi er alle meget tilfredse med forløbet og kan bestemt anbefale PER TOPP til andre.

Vendelbo Cykler Hjørring, Cykelhandler

Som nystartet iværksætter er der rigtig mange områder, man skal være opmærksom på og have overblik over – salg er ét af dem. Og spørgsmålene var mange; hvordan får jeg gjort opmærksom på mig selv og mine ydelser, hvordan får jeg potentielle kunder til at købe, hvor skal jeg lægge mit primære fokus både ift. ydelser og målgruppe og mange mange flere. I den forbindelse var det naturligt for mig at kontakte PER TOPP, som jeg havde mødt på Iværksætteruddannelsen. Jeg oplevede, at PER havde/har en konstruktiv tilgang til salgsarbejdet, i høj grad indtænker mersalg og er god til at sætte tingene i perspektiv, så salgsarbejdet pludselig forekommer lange mere overskueligt.

PER TOPP er god til at udfordre dig og stille skarpt på de områder, der har betydning for lige præcis din virksomhed.

Marianne Vagn Pedersen, Markant

Det bedste er jo altid at blive anbefalet af andre. Det blev PER af Jette Rasmussen / infolink kurser. Jeg havde brug for at strukturere hvem jeg ville henvende mine kurser til og have justeret mine priser.

For mig gav det svar på meget fordi PER er åben og lydhør. Både over for sin samtalepartner og over for nye idéer. Samtidig skulle PER forstå den verden jeg kommer fra, som ikke er salgs – og erhvervs orienteret. Dette gav gode og lange diskussioner og udmønstrede sig i at vi begge måtte både give og tage.

En ærlig og åben dialog. Hvor tingene bliver kaldt ved rette navn. Ingen indpakning og det er det jeg foretrækker. Så jeg vil stærkt anbefale PER.

Pia Mourier, Bliv set og hørt.

Per er ærlig og kommer med god og kontruktiv feedback  og sparring. Har igennem flere omgang samarbejdet med Per og altid fået en professionel behandling. Kan varmt anbefale Per.

Michael Bisgaard, Direktør, Pikuseru

Jeg havde fornøjelsen af et forløb med salgsrådgivning fra Per Topp, som var med til at kickstarte salget i min virksomhed. Vi opbyggede i samarbejde en salgsstrategi og jeg blev presset ud over min personlige komfortzone, men resultaterne var tydelige; flere kunder og bedre -relationer. Per har et kæmpe netværk, og hvis ikke han kender “the guy”, kender han helt sikkert en der gør, som uden tvivl gjorde en stor forskel for for mig og min, på daværende tidspunkt, nystartede og forholdsvis skrøbelige virksomhed. Jeg kan kun anbefale et forløb med Per!

Christian Lykke, Nempuls

Kom selv på listen

PER TOPP sætter gang i dit salg her og nu. Ring på +45 6022 9320 eller send en mail.